Vi gleder oss

I dag startet Nyhetskanalen for fullt etter sommeren. Også God Morgen Norge var i gang, Jens Stoltenberg og Siv Jensen møtes til duell på høyskolen i Kristiansand, og i dag er det sesongpremiere på Tabloid.

image180

Endelig sparkes valgkampen i gang for alvor. Vi i TV 2s valgredaksjon gleder oss til å gi deg en minst like god dekning av valget som tidligere. For to år siden kåret bransjebladet Kampanje TV 2 til valgets vinner. Det er vi stolte av, men samtidig ydmyke. Vi vil selvsagt stadig jobbe for å bli bedre.  Siden Stortingsvalget i 2005 har vi fått  TV 2 Nyhetskanalen.  

I forrige valgkamp ga vi deg høydepunktene. Du har vel ikke glemt barnehageløftet til Kristin Halvorsen eller Jens Stoltenbergs garanti om at det skal skinne av eldreomsorgen.
 
TV 2 er den viktigste informasjonskanalen for de som ikke er så interessert i politikk og de unge. De som er mest usikre følger altså mest med på TV 2. Og jo mer folk så av vår valgdekning, jo bedre likte de den, skriver valgforskerne i boken "I valgkampens hete".

I årets kommunevalgkamp gir vi nyhetsdekning i to tv-kanaler, daglige debatter og folkemøter og vi inviterer alle partilederne til å svare for seg på nyhetskanalen. I tillegg kommer en fyldig dekning på nett både nasjonalt og på nettstedene i bergen og ioslo, samt på radio. Kanal24 starter i dag med egne utspørringer av partilederne klokken 17.30.

For at vi skal gi deg en best mulig valgdekning vil vi gjerne vite hva du er opptatt av. Skriv gjerne en kommentar her på bloggen eller send meg en e-post kjetil.loset@tv2.no du kan også laste opp ditt spørsmål til politikerne så kanskje du får stille dem på tv.

Vi gleder oss til en spennende valgkamp og inviterer deg til å delta både som seer, lytter, leser og interaktiv bruker. Godt valg! 

Kommentarer:

Postet av: Programsekretariatet
Burde dere ikke etterprøve løftene dere har fått. Jagland er vel den som virkelig har stått ved løftet sitt, da han gikk av.
Det som har skjedd etter siste valg er jo at renta har steget flere ganger (det skulle jo ikke skje), de aller aller rikeste har fått tidenes skattlette av AP, SV og SP, det blir hverken full barnehagedekning, gratis skolemat til alle eller gratis barnehage, aldri har så mange flyttet fra bygd til by (og det med SP i kommunaldepartementet).
Joda, det er kommunevalg, men vil dere likevel stille kritiske spørsmål til regjeringspartiene?
13.aug.2007 @ 12:14 URL: http://hoyre-programblogg.blogspot.com/
Postet av: Kjetil
Heisann, både til programsekreteriatet i Høyre og alle andre. jeg kan love at vi kommer både til å minne om og etterprøve løfter i denne, som i tidligere valgkamper.
Send oss gjerne tips om saker dere vil at vi skal se på, særlig dere som ikke er politikere,
13.aug.2007 @ 22:26 URL: http://kjetilloset.nettblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Husk meg?

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5499654
Mitt profilbilde

Kjetil Løset

Fra: Oslo

Født: 1972

Kjetil Løset, født 1. januar 1972, har siden 1998 vært politisk reporter i TV 2. Han følger arbeidet i Storting og regjering tett. Han har ansvar for meningsmålinger på TV 2 i samarbeid med TNS Gallup. Løset er sentral i planlegging av valg på TV 2. Han følger i tillegg mange samferdselssaker. Løset er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet som journalist i radio i fem år.

Mer...

august 2007
ma ti on to fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             


hits