Humor eller bare flaut?

Stadig flere ordførerkandidater har lastet opp sine videoer på nett. Noen står ved kjøkkenbenken, mens de unge legger litt mer arbeid i å nå sine jevnaldrende på nett.

En av de siste videoene som er lastet opp på 2play er lederen i Rød Ungdom, Mimir Kristjanson. Han spiller partistrateg i sin video. Vil du heller bli med på rundtur i Bergen, kan du se videoen til Venstres ungdomskandidat i byen, Sara Henriksen eller KrFs ordførerkandidat i byen Filip Rygg

En annen KrF'er som hopper i det er Leidulv Nesgård i Lyngdal mens hans partifelle Tor Andre Ljosland prøver seg som turistguide etter rånerbråket på Notodden.

En del andre politikere står ganske rett opp og ned, med litt flakkende blikk forteller de deg det samme de trolig ville sagt om du møtte dem på gata i hjemkommunen. Video på nett er nytt i årets valgkamp. Dette er politisk reklame, du får det bare på nett fordi politikerne mener dette er for sterk kost å få på tv. 

Før helgen var såkalte kommunikasjonseksperter eller pr-rådgivere ute på Nettavisen med slakt til flere av ordførerkandidatene. Som proffe reklamefilmer står flere av dem til stryk. Men det spørs om det er proffe reklamefilmer som fungerer i en kommunevalgkamp. Folk er jo stort sett vant til å se lokalpolitikerne slik de er, når de møter dem på gata, kanskje med unntak av de største kommunene.


Men vi i TV 2 vil ikke bare slippe politikerne til på nettet. Vi vil slippe deg som velger til både på nett og TV. Om du har et spørsmål du mener en politiker bør svare på under valgkampen, kan du laste det opp på 2play, så må kanskje partilederne svare i et av TV 2s valgprogrammer. 

Først ut er tabloid som har sesongpremiere mandag. Her kan du lese om hvordan du gjør det for å stille spørsmål til denne sendingen, hvor Senterpartileder Åslaug Haga møter Frps nestformann og ordfører i Tønsberg Per Arne Olsen til duell.  

Kommentarer:

Postet av: Per Berge
Har selv møtt mimir qujonen ansikt til ansikt under en demonstrasjon mot Akersgatas ensidige dekning av sist sommers sør-Libanon konflikt. En feigere jypling skal en lete lenge etter. Han lot rabiate Arabere gå foran seg i en Jødehat og voldsforherligende extase.
En verre satans disipel skal folk lete lenge etter i Norges land. En Quisling så godt det lar seg gjøre vil mange si, men da vil jeg minne dem om att Quisling tross alt var ærlig i sitt landsvik i motsetning til denne mimir jacobsen.
Denne bortskjemte jacobsen har ikke det slitte innsikt i Libanons skjebne og virkelighet i likhet med Akersgatas "parlament". Måtte han en dag bli velsignet med ett besøk i midtøsten og ikke bare løpe gatelangs i Oslo`s foreløpige trygge forgårder og skrike ut sitt jammerskrik over ting han ikke har det minste peiling på.
12.aug.2007 @ 01:23
Postet av: Bygdis
Men Per Berge har tydligvis greie på hva han skriker om. Tomme tønner ramler mest...
12.aug.2007 @ 11:17
Postet av: Per Berge
Mitt anligende ang, Libanons skjebne er att dette fantastiske landet er blitt voldtatt av utlendinger via Syria og andre naboland. Sør-Libanons skjebne er desverre noe vestens sosialister ikke bryr seg det grann om. Mimir likeså. I hans øyne er alt som kan drive terror mot Jødene ett godt folk slik som hizbolla har gjort ved å okupere Libanons jord.
Slik Mimir holder på ved å hisse opp Arabere med kampropet " Bomb Bomb Tel Aviv" slik han gjorde under denne demonstrasjonen kan ikke kalles humant eller medmennesklig. Denne komunistens sanne ansikt bør være åpenbart for alle og enhver. Mimir er en klar trussel mot både fred og frihet. Han fremstår mer som en krigshisser slik han holder på.
Om vi ikke tar disse mer eller mindre psykopatiske holdningene der løgn og propaganda er deres selverklærte rett på alvor vil det gå oss meget ille.
06.sep.2007 @ 00:04

Skriv en ny kommentar:

Husk meg?

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5498966
Mitt profilbilde

Kjetil Løset

Fra: Oslo

Født: 1972

Kjetil Løset, født 1. januar 1972, har siden 1998 vært politisk reporter i TV 2. Han følger arbeidet i Storting og regjering tett. Han har ansvar for meningsmålinger på TV 2 i samarbeid med TNS Gallup. Løset er sentral i planlegging av valg på TV 2. Han følger i tillegg mange samferdselssaker. Løset er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet som journalist i radio i fem år.

Mer...

september 2007
ma ti on to fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
             


hits