Ny Tid

Den tidligere SV-avisen har fått nye eiere. I siste nummer markeres en Ny Tid. Oppslaget viser ledelsen i Fremskrittspartiets Ungdom under tittelen Framtidas ledere.

image174Det var nok flere enn SV'eren Stian Oen som hadde litt problemer med morgenkaffen da de plukket opp magasinet Ny Tid fra postkassen eller dørmatta.

Over sju sider fortelles historien om FpUs skolering av ungdommen på høyresiden, en side brukes på AUF og noen linjer på de andre ungdomspartienes skolering før valgkampen.  Nå er det rett nok FpU som bruker mest ressurser på skolering, nær en million kroner, mer enn f.eks. Unge Venstre har å rutte med i år.

At den tidligere SV-avisen, som nå oppgir at den er en politisk uavhengig ukeavis skulle fremstille Fremskrittspartiets Ungdom som framtidas ledere var det nok få i SV som hadde ventet seg. Så spørs det om de fortsatt støtter opp om Ny Tid eller om redaktør Martine Aurdal mister mange trofaste lesere?

Kommentarer:

Postet av: Petter
Hvis artikkelen i Ny Tid er på syv sider, er dette sannsynligvis ikke hele artikkelen:
http://www.nytid.no/?id=4241
Kanskje inngår dette også:
http://www.nytid.no/?sk=8&id=4242
Er det noe annet som ikke er lagt ut på Internett? For øvrig interessant lese at nesten alle sentralt i FpU har høyere utdannelse eller planer om det. Dette er jo så langt som man komme fra den tradisjonelle Frp-kulturen. Man får bare håpe at dette også fører til at fremtidens Frp blir mer ideologisk bevisst. Siv Jensen kaller Frp et liberalistisk parti, men faktum er at det i dag er et sosialdemokratisk parti som vil kutte i statens inntekter og øke statens utgifter. Det er nødvendig med liberalistisk opposisjon på Stortinget, og det har vi ikke i dag. Jeg er ikke liberalist, men jeg mener det er viktig for debatten å ha et parti på Stortinget som utfordrer det regjerende synet på statens rolle. Illustrerende er den unisone enighet (selv om media vinkler det annerledes) blant alle partiene på Stortinget i opsjonssaken i Hydro.
06.aug.2007 @ 16:01
Postet av: KB Vinje
Les hele artikkelen!
Artikkelen er fra sommerleirene til SU, AUF og FrPU - og det er samlet sett at disse 'broilerne' blir omtalt som framtidas ledere.
At bilde er FrPU'ere er en god oppmerksomhetsjager.
06.aug.2007 @ 20:33

Skriv en ny kommentar:

Husk meg?

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5495059
Mitt profilbilde

Kjetil Løset

Fra: Oslo

Født: 1972

Kjetil Løset, født 1. januar 1972, har siden 1998 vært politisk reporter i TV 2. Han følger arbeidet i Storting og regjering tett. Han har ansvar for meningsmålinger på TV 2 i samarbeid med TNS Gallup. Løset er sentral i planlegging av valg på TV 2. Han følger i tillegg mange samferdselssaker. Løset er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet som journalist i radio i fem år.

Mer...

august 2007
ma ti on to fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             


hits