Bomskudd

Høyres byrådsleder i Oslo Erling Lae gir i dagens VG uttrykk for skuffelse over at Høyretoppene ikke er invitert  til dueller verken i TV 2 eller NRK under valgkampen.

Lae mener i følge VG at både TV 2 og NRK har latt oss lure av Arbeiderpartiet som ønsker å fremstille valget som en kamp mellom Ap og Fremskrittspartiet, mens kampen i mange kommuner slett ikke står mellom de to partiene.  Kritikken baserer seg på et oppslag i Dagbladet, som i helgen skrev om et utvalg av valgprogrammene.

Både Erling Lae og andre politikere som føler seg forbigått kan være sikre på at det blir langt flere dueller på TV 2 enn det utvalget Dagbladet presenterte i helgen. Det var et kippe av de forhåndsplanlagte programmene. Hvem som får delta i de programmene som ennå ikke har fastsatt debattanter, vil i stor grad avhenge av hvordan valgkampen utspiller seg. Vi går en spennende valkgkamp i møte.

Kommentarer:

Postet av: Bulle
Hei Kjetil. Vet du noe om det blir Tabloid sendinger på tirsdager og onsdager og fra høsten av? Må jo rett og slett ha debatter på TV hver dag i ukedagene. Så på DB på lørdag og der stod det bare om planlagte debattsendinger på mandager og torsdager. Så dersom det er Tabloid sendinger på tirsdager og onsdager Høyre mer enn nok til å vise seg frem da sammen med nyheter på radio og TV, stordebatter enten på radio eller TV og ikke minst på nettet.
Ellers lurte jeg og på når du eller TV2 kommer til å offentliggjøre målingen gjort for TV2 når det gjelder stortingsvalgsbarometert for juli? Venter spent på den enda.
09.jul.2007 @ 14:12
Postet av: Kjetil
Tabloid kommer til å ha debatter fire ganger i uka i valgkampen. Under halvparten av sendingene er så langt programsatt. TV 2 kommer til å sende tre folkemøter og en partilederdebatt. I tillegg har vi bred dekning i nyhetene og ikke minst egne planer for nyhetskanalen. Så jeg tror det blir rikelig anledning for alle partier til å debattere en lang rekke temaer.
09.jul.2007 @ 20:50 URL: http://kjetilloset.nettblogg.no
Postet av: Bulle
Hei Kjetil. Takk for svaret. Bra at det blir Tabloid 4 ganger i uka. Men du glemte å svare på når dere kommer til å publisere målingen gjort for TV2 når det gjelder stortingsvalgsbarometert for juli?
09.jul.2007 @ 23:48
Postet av: Kjetil
Nå er Stortingsmålingen for juli publisert i bloggposten med navn "Rødgrønn nedtur".
Ellers blir det i valgkampen Tabloid fire ganger i uka, programmet Fredag vil inneholde skråblikk på valget, det blir tre folkemøter, partilederdebatt
og fyldig valgdekning i nyhetene. I tillegg kommer mye godt valgstoff på TV 2 Nyhetskanalen, og en svært spennende valgnatt, der vi planlegger mye spennende.
Håper både du Bulle og alle andre følger valgdekningen vår.
10.jul.2007 @ 22:03 URL: http://kjetilloset.nettblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Husk meg?

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5478559
Mitt profilbilde

Kjetil Løset

Fra: Oslo

Født: 1972

Kjetil Løset, født 1. januar 1972, har siden 1998 vært politisk reporter i TV 2. Han følger arbeidet i Storting og regjering tett. Han har ansvar for meningsmålinger på TV 2 i samarbeid med TNS Gallup. Løset er sentral i planlegging av valg på TV 2. Han følger i tillegg mange samferdselssaker. Løset er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet som journalist i radio i fem år.

Mer...

august 2007
ma ti on to fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             


hits