Sp-velgere for tvang

Senterpartiets velgere er blant de mest positive til å bruke tvang for å slå sammen kommuner.

Det viser en oppsiktsvekkende meningsmåling TNS Gallup har laget for Kommunal Rapport.

Sju av 10 spurte sier nei til at Stortinget bør kunne vedta kommunesammenslåing selv om innbyggerne i kommunen er imot en slik sammenslåing. Men overraskende nok er Senterpartiets velgere blant dem som er mest positive til tvangssammenslåing.

Kommentarer:

Postet av: Hans Kr.
Senterpartiet har da ALLTID hatt en politikk som baserer seg på tvang.
Se bare på hvordan hvordan landbrukssamvirke, har påtvunget norske forbrukere dårlige og dyre norske varer. Mens man legger tollbarrierer på utenlandske produkter som fint kan konkurrere både på pris og kvalitet.
Et lite parti vil alltis ha et markeringsbehov.
13.jun.2007 @ 11:36 URL: http://magnor.nettblogg.no
Postet av: Torbjørn
Og vi er vitne til ei rimeleg grov misforståing frå fyrste kommentator... Det er veljarane til Senterpartiet som i ein meiningsmåling seier at dei ynskjer tvangsamanslåing. Prinsipprogrammet til Senterpartiet seier det motsette. Så det er greit at høgrefolk bruker "dei vil tvinge oss"-retorikken til det kjedsommelege (på same måte som "skattelette til dei rike"-retorikken på venstresida - oppblåse og einsidig retorikk utan omsyn til ei nyansert verd). Men vil du rakke ned på andre er det greit å ha samanheng i argumenta sine!
Så kan du ha dei "dyre" og "dårlege" varane for deg sjølv, men gjerne tygge litt på spørsmålet om kvifor alt anna kan følgje den normale prisutviklinga, medan mat berre skal bli billigare? Per definisjon blir det sutring når ein nordmann klagar over dyr mat... Men greit, kanskje alt jordbruk bør leggjast ned. Mat er jo trass alt ikkje livsviktig!
19.jun.2007 @ 21:10 URL: http://kornstad.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Husk meg?

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5461574
Mitt profilbilde

Kjetil Løset

Fra: Oslo

Født: 1972

Kjetil Løset, født 1. januar 1972, har siden 1998 vært politisk reporter i TV 2. Han følger arbeidet i Storting og regjering tett. Han har ansvar for meningsmålinger på TV 2 i samarbeid med TNS Gallup. Løset er sentral i planlegging av valg på TV 2. Han følger i tillegg mange samferdselssaker. Løset er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet som journalist i radio i fem år.

Mer...

august 2007
ma ti on to fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             


hits