Klima og virkelighet

Det haster med å bli enige om klimapolitikken i regjeringen.  Så viktig at statsministeren kan råkjøre for å rekke møter.

Jens Stoltenberg

Samtidig satt en rekke politikere på fly til Bergen, for å være med i en debatt i NRK om klima. Med unntak av valgforsker Frank Aarebrot som bor her i byen, antar jeg at de andre deltagerne og staben til NRK alle tok fly hit.  Paradoksalt nok var utspillet til Jostein Gaarder om å begrense antall flyreiser for å redde miljøet, en del av debatten.

Tilbake til E18 i Vestfold der statsminister Jens Stoltenbergs kortesje i følge Dagbladet i dag råkjørte med pansrede biler, som ikke akkurat er av den miljøvennlige utgaven. Råkjøringen skal ha skjedd fordi statsministeren var forsinket til et møte om klimapolitikk i regjeringens underutvalg i Oslo klokken 16.30.

I følge tidligere UP-sjef Leif N. Olsen rettferdiggjør det å rekke et regjeringsmøte ikke råkjøring. Men Stoltenberg har hastverk med å prøve å få til enighet om klimapolitikken. Det begynner å bli lenge siden regjeringen skulle ha presentert klimameldingen.

Kommentarer:

Postet av: Hans Kr.
Dette er jo typisk AP-politikk.
Andre skal gjøre som de sier, men dt gjelder selvsagt ikke de selv.
Detaljstyring av meningmanns dagligliv utover en hver rimelig oppfatning.
Det er denn menige nordmann som skal redusere sine reiser, enten det gjeder med bil eller fly.
Regjering, storting og andre i det skiktet kan ikke bry seg om slike bagateller.
Og det holder ikke med Stoltenberg statsekretær flåsete uttallelser fra tidligere om at statsministeren ALLTID kjøper seg klimakvoter.
Skal man kunne kjøpe seg ut av problemene fordi man er statsminister eller AP-representant da?
Er vel derfor AP i alle år har vært i mot privat helsetilbud.
Fordi man ikke skal kunne kjøper seg plass i helsekøen.
Patetisk.
13.jun.2007 @ 11:33 URL: http://magnor.nettblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Husk meg?

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5461558
Mitt profilbilde

Kjetil Løset

Fra: Oslo

Født: 1972

Kjetil Løset, født 1. januar 1972, har siden 1998 vært politisk reporter i TV 2. Han følger arbeidet i Storting og regjering tett. Han har ansvar for meningsmålinger på TV 2 i samarbeid med TNS Gallup. Løset er sentral i planlegging av valg på TV 2. Han følger i tillegg mange samferdselssaker. Løset er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet som journalist i radio i fem år.

Mer...

august 2007
ma ti on to fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             


hits