Lovet bot og bedring

Per Sandberg har vært Fremskrittspartiets urokråke det siste året. I dag ble både han og andre nestformann Per Arne Lodding Olsen gjenvalgt.
 

image71
            Siv Jensen og Per Sandberg i landsmøtesalen. Foto: Ketil Skogheim, TV 2.

Per Sandberg har skapt de største overskriftene for partiet, som da TV 2 kunne fortelle at han mistet lappen etter å ha kjørt for fort i Troms, eller da han innrømmet å ha drukket alkohol før han gikk på talerstolen i Stortinget.

I dag ble han gjenvalgt med 209 stemmer, mens 13 av partifellene stemte blankt, den andre nestformannen Per Arne Lodding Olsen fikk 223 stemmer, mens fire var blanke.

Før valget gikk Sandberg på talerstolen og fortalte om det turbulente året. Han lovet å være skadefri fremover, i alle fall til valgkampen i høst og i 2009.

- Det er vel ingen som har vært talsmenn for samferdsel gått så grundig til verks når det gjelder å være på befaring på norske veier. Når det gjelder de som klager på veiene i Troms så har jeg i hvert fall fått avkreftet hvor dårlig disse veiene er. For en ting er sikkert, de tåler høyere hastigheter, jeg vil gjerne fortsette å reise rundt på veier, og fra 28. juni kan jeg fortette å gjøre det igjen, sa Sandberg.

I innlegget sitt innrømmet han også at han kanskje har prøvd å flytte noen grenser som ikke bør flyttes. Sandberg ba imidlertid ikke partifellene direkte om unnskylding for episoden etter et julebord på Stortingets talerstol.
 
- Jeg har testet ut hvor vidt det er mulig å innta talerstolen i nasjonalforsamlingen i alkoholpåvirket tilstand. Sånne grenser skal selvfølgelig ikke flyttes eller prøves, men jeg har gjort det og kommet ut av det også, det er selvsagt ikke noe å anbefale, men jeg har gjort det, og tatt lærdom av det.

Så ba Sandberg landsmøtet om ny tillit, noe han fikk, etter å ha avsluttet innlegget sitt slik:

- Undertegnede skal ha noen skadefrie år, som de sier på idrettsspråket, skadefrie år frem mot valget  i september og skadefrie år mot valget i 2009.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Husk meg?

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5438208
Mitt profilbilde

Kjetil Løset

Fra: Oslo

Født: 1972

Kjetil Løset, født 1. januar 1972, har siden 1998 vært politisk reporter i TV 2. Han følger arbeidet i Storting og regjering tett. Han har ansvar for meningsmålinger på TV 2 i samarbeid med TNS Gallup. Løset er sentral i planlegging av valg på TV 2. Han følger i tillegg mange samferdselssaker. Løset er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet som journalist i radio i fem år.

Mer...

august 2007
ma ti on to fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             


hits