Komiske Ali

Husker du Komiske Ali? Mens bombene slo ned i bakgrunnen hevdet den irakiske propagandaministeren at det ikke var amerikanske soldater i landet.

I dag dukket komiske Ali opp igjen på Frp-landsmøtet. Ikke som delegat, men i et innlegg av partiets gruppeleder i Nord-Trøndelag Endre Skjervø, hvor han omtalte Arbeiderpartiets Martin Kolberg.  

- Martin Kolberg er snart like troverdig som komiske Ali, hevdet Skjervø, som fikk refs fra møtedirigent Peter N. Myhre.

Kolberg har blitt en av Fremskrittspartiets favoritter. I går både startet og sluttet Siv Jensen med å takke ham for innsatsen. Frp liker tydeligvis å være den skyteskiven Kolberg har utnevnt dem til foran valgkampen.

Også resten av Arbeiderpartiet har blitt gjenstand for mye oppmerksomhet fra Fremskrittspartiet. Et forslag om at Stortinget skal kunne tvinge kommuner til å slå seg sammen ble avvist. Rett nok hadde partiets sentrale organer gått inn for å programfeste tvang, mens landsmøtet som består av stadig flere kommunepolitikere med stadig større ambisjoner, sa kontant nei til å la Stortinget bestemme.

Partiet misliker sterkt Trond Giskes spilleatomater og vil ha kommunalt selvstyre. Ikke nødvendigvis for å kunne si nei til spill, nei nestformann Per Sandberg åpnet dagen med å drømme om at kommunene skal få bestemme hele spillpolitikken selv. han drømmer om poker og casino, der lokalpolitikerne ønsker å ha det.

Drømmen til Frp er makt i kommunene, i langt flere kommuner enn der de har en hånd på rattet i dag. Derfor har de brukt store deler av landsmøtet så langt til å skryte av de 13 ordførerne sine, og i noen bisetninger i dag fikk de frem at de også er med å styre en lang rekke andre kommuner.

Vil du ha Frp-styre i din kommune etter valget?

Kommentarer:

Postet av: Arne Donk
gjerne!
12.mai.2007 @ 18:19
Postet av: Nils

Får håpe at det holder med å skyte av ordførerne, ikke skyte dem.
Når det gjelder Frp styre i min kommune så er det så hinsides realitetenes verden at det aldri kommer til å skje. heldigvis !!
12.mai.2007 @ 21:22
Postet av: skattebetaler
Jeg bor i en kommune som definitivt hadde trengt 4 år med FRP styre. Liker dem ikke i rikspolitikken, men lokalt har AP/SV kjørt kommunen i grøfta og begått snuskete handlinger på kant med loven. Kongsvinger kommune trenger et nytt styre hvor FRP er med!
12.mai.2007 @ 22:08
Postet av: Jan
Hvorfor fikk han refs?
12.mai.2007 @ 22:40
Postet av: Komiske Skjervø
Historien har på mange måter vist at Komiske Ali hadde rett. «They're coming to surrender or be burned in their tanks.» er desverre en meget god beskrivelse på dagens situasjon i Irak. Amerikanerne er på vei ut, akkurat som Ali sa.

Poenget til Skjervø angående Kolberg blir i dette perspektivet heller trist.
12.mai.2007 @ 23:46
Postet av: Kjetil
Beklager at det stod skyte og ikke skryte noen timer.... Da jeg oppdaget det hadde jeg problemer med å komme på nett, men nå er det endret.
13.mai.2007 @ 00:06 URL: http://kjetilloset.nettblogg.no
Postet av: MetteO
Jeg vet ikke hva som er mest komisk, Martin Kolberg eller FrP's landsmøte.... Her hevder CIH at Jens, Kristin og Åslauk MOBBER folk som jobber i det private, samtidig ser man seg fri nok til å latterliggjøre Kolberg på denne måten.

Hvem som mobber hvem her burde vel være ganske åpenbart.
13.mai.2007 @ 10:36
Postet av: Hans Kr.
Dette må vel nærme seg det absolutte lavmål når det gjelder karakteristikk av politiske motstandere.
Jeg begynner faktisk å avne tegn på respekt overfor andres mening, enten den kommer fra ytterste høyre eller ytterste venstre.
Dagens politikk består jo i meget stor grad av skittkasting, med det formål å være verst i klassen når det gjelder karaktrisering.

Og her er nesten alle like gode, men når man sammenligner politiske motstandere med Goebels og KOmiske Ali blir det bare patetisk.
13.mai.2007 @ 10:39 URL: http://magnor.nettblogg.no
Postet av: Kjell Arne
Er helt enig med "skattebetaler" i et tidligere innlegg. Vi trenger et regimeskifte i Kongsvinger. Vår kommuneøkonomi er kjørt i grøfta. I denne perioden er kommen havnet på Robeklista,Lunderseter offentlige skole lagt ned, Holt sykehjem blitt lagt ned. Serviseerlæringene for eldreomsorg lagt ned. Tapt nærmere 1 mill kroner på KAFEDRIFT . Dette under komiske Ap`s ledelse
13.mai.2007 @ 15:29
Postet av: abelone
I alle politiske saker og på alle nivåer er Frp en trussel mot fellesskapsverdier, demokratiet og velferdsnorge. I tillegg er de totalt uforutsigbare i lokalpolitikken. Populistiske inntil det absurde. Merkelig at folk det ofte vil gå værst utover er de som ikke evner å se konsekvensene av politikken. Jeg får frysninger!!!
13.mai.2007 @ 19:24
Postet av: bennybank
Det er så dustete når det partiet som maser mest om at de bare blir hakket på, så til de grader mobber selv !om det er på landsmøte eller i vanlige debatter.Blir gudsjelov aldri plass til noe FRp i denne komune ,jeg har alltid følt meg som folk flest,men Frp har fått meg til og forstå at det er jeg ikke.Er vist de rike som er folk flest der i gården
14.mai.2007 @ 09:23
Postet av: weiqv gqnle
ruiyzlt vxywpl gdrqp abgezftw hsvxopr tnvq sqzjutk
23.mai.2007 @ 19:00 URL: http://www.fzqvhsmol.djbqpnch.com

Skriv en ny kommentar:

Husk meg?

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5437719
Mitt profilbilde

Kjetil Løset

Fra: Oslo

Født: 1972

Kjetil Løset, født 1. januar 1972, har siden 1998 vært politisk reporter i TV 2. Han følger arbeidet i Storting og regjering tett. Han har ansvar for meningsmålinger på TV 2 i samarbeid med TNS Gallup. Løset er sentral i planlegging av valg på TV 2. Han følger i tillegg mange samferdselssaker. Løset er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet som journalist i radio i fem år.

Mer...

august 2007
ma ti on to fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             


hits