Kampen om hjertene

Kunne du tenke deg en vaffel med eple? Spørsmålet kan du få under høstens valgkamp. For Fremskrittspartiet tar opp kampen med Kristelig folkeparti, ikke med vaffelhjerter, men med egendesignet vaffeljern, der partilogoen ser ut til å skulle prege vaffelplatene.

Frp vaffeljern


Kanskje er det litt mer igjen for pengene, for om det skal være en hel partilogo, må du få en hel vaffelplate, og ikke bare et hjerte som KrF serverer sine velgere. Kanskje Frp planlegger å sprite opp utseendet på vaffelen ved å helle litt rød konditorfarge i røra, for å få tydelig frem eple-logoen sin?

Det kan altså bli en kamp om hjertene i høst. Fremskrittsartiets egne vaffeljern kommer i salg i "Valgbutikken 07" i juli, akkurat i tide til høstens valgkamp. Og det mangler heller ikke på andre effekter som Frp skal kle opp sine valgkampmedarbeidere med, og kunne by potensielle velgere på.

Ballonger, drops, lightere og kulepenner er velkjente reklameartikeler, men Frp har laget egne skritttellere, drikkeflasker, slipsnål, mansjettknapper, golfhansker, golfballer, minnestikke til pc, stort sett alt du kan tenke deg av klær og reiseeffekter, og selvsagt også vinåpner, parasoll og partytelt. Alt sammen med partilogo.

Det meste av effektene er utstilt i Frps egen butikk i foajeen på landsmøtehotellet. Unntatt vaffeljernet. Det kommer først på lager i juli. Vaffeljernet kan bli Frps siste stikk i kampen om velgerne.

Det er egentlig ikke grenser for hvordan de kan uniformerer seg, Frp'erne foran denne valgkampen. Partiet som politisk står for individuell frihet og valgfrihet, ønsker tydeligvis minst mulig forskjeller i klesveien og i produkter som partimedlemmene skal bruke i valgkampen.

Hva mener du om uniformerte valgkampmedarbeidere? Og vil du spise Frp-vafler dersom du møter vaffelstekende politikere på stands i august og september? Og hva med en dråpe konditorfarge for å få frem partilogoen også i valgvaflene?

Kommentarer:

Postet av: Arne Donk
hehe, litt søkt å skulle trekke en link mellom Frp klær/vaffeljern etc og mene at det er uniformering noe som strider imot deres ønske om valgfrihet. At de selger slike artikler er jo nettopp et bevis på valgfrihet! De som ønsker kan kjøpe, ingen tvang! Det er tvangstrøye de er imot. Ap/SV ville heller gitt alle ap/sv genser og tatt pengene i skatt. Men hva kan man vente av en blogg lagt ut lørdag morgen?
Uniformerte valgkampmedarbeidere har alle partier og frp vaffel? Gjerne! Smaker garantert ikke verre enn tvangsvaffel fra den rødgrønne tvangsregjeringen.
Til slutt har jeg et spørsmål: hvorfor misliker alle partier Frp? SV og Ap blir skrytt opp i himmelen, men Frp står for alt vondt i verden. Det er trist at journalister misbruker sin makt.
12.mai.2007 @ 12:29

Skriv en ny kommentar:

Husk meg?

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5437403
Mitt profilbilde

Kjetil Løset

Fra: Oslo

Født: 1972

Kjetil Løset, født 1. januar 1972, har siden 1998 vært politisk reporter i TV 2. Han følger arbeidet i Storting og regjering tett. Han har ansvar for meningsmålinger på TV 2 i samarbeid med TNS Gallup. Løset er sentral i planlegging av valg på TV 2. Han følger i tillegg mange samferdselssaker. Løset er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet som journalist i radio i fem år.

Mer...

august 2007
ma ti on to fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             


hits