The man in black

Moldes stolthet er ananasbrusen etter at fotballaget rykket ned fra eliteserien. Den stod selvsagt på bordene under landsmøtefesten i KrF og partileder Dagfinn Høybråten var både høy og mørk.

Dagfinn H?ybr?ten (Foto: Ketil Skogheim, TV 2)

Festens høydepunkt var nok for de fleste Christian Ingebrigtsen som avsluttet lørdagskvelden med konsert. Og da Johnny Cash-fan Dagfinn Høybråten ble invitert opp til å synge duett på I'm the man in black - fikk han med ironisk snert kommentert mørkemannsstempelet.

Tilbake i landsmøtesalen, noen timer etter at festen var over, sparte ikke partilederen på kruttet. Regjeringen fikk passet påskrevet for sin innsats for de eldre.  - Så langt har regjeringen i omsorgspolitikken vært like kraftløs som en brukt tepose, sa KrF-lederen. og fortsatte: - For det andre bør regjeringen bruke mindre tid på månen i miljøpolitikken, der trengs det også bakkekontakt.

Dagfinn Høybråten har snakket lite om regjeringsmakt i 2009 på dette landsmøtet, men han drømmer om det. Kanskje bærer han på en drøm om å kopiere Kjell Magne Bondevik og bli statsminister. For da vi spurte ham om drømmeregjeringen etter 2009 svarte han: - Viss det er Dagfinn Høybråtens regjering, så må det bli Dagfinn Høybråten, det sier seg selv. - Viss det er Dagfinn Høybråtens regjering, så må det bli Dagfinn Høybråten, det sier seg selv.

Hva mener du? Er Dagfinn Høybråten en mulig statsminister etter valget i 2009?

Kommentarer:

Postet av: Jonas
Blir Høybråten statsminister rømmer jeg landet....
29.apr.2007 @ 14:57
Postet av: Lars-Henrik
Eh, nei. Det måtte isåfall blitt i ein rein Krf-regjering. Dei borgarlege sitt problem er jo mangel på ein naturleg statsministerkandidat. For tida er Lars sponheim meir samlande enn både Erna Solberg og Dagfinn Høybråten til saman.

L-H.

30.apr.2007 @ 08:35
Postet av: Hans
Høybråten vil gjøre en god jobb som statsminister.
30.apr.2007 @ 10:05
Postet av: CF
Problemet er vel heller at Høybråten og resten av KrF ikke helt vet hvilken "fot" de skal stå på. Skal de stå på den rødgrønne, eller den borglige?
På den ene siden har KrF problemer med de rødgrønnes manglende støtte til frivillighet og ønske om å kontrollere statskirken, på den andre siden har KrF problemer med å godta FrPs liberale politikk blant annet i forhold til alkohol.
Selv om KrF mye til felles med de rødgrønne i økonomisk politikk er avstanden mellom dem i KrFs hjertesaker stor. Derfor er det mange i grunnfjellet på vestlandet som heller ønsker samarbeid på FrP enn de rødgrønne, blant annet på grunn av deres standpunkt i Midtøsten.
Spørsmålet er om partiledelsen i Oslo tar mange KrF velgers holdning til etteretning å slutter å se på FrP som spedalske....
08.mai.2007 @ 23:55

Skriv en ny kommentar:

Husk meg?

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5425241
Mitt profilbilde

Kjetil Løset

Fra: Oslo

Født: 1972

Kjetil Løset, født 1. januar 1972, har siden 1998 vært politisk reporter i TV 2. Han følger arbeidet i Storting og regjering tett. Han har ansvar for meningsmålinger på TV 2 i samarbeid med TNS Gallup. Løset er sentral i planlegging av valg på TV 2. Han følger i tillegg mange samferdselssaker. Løset er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet som journalist i radio i fem år.

Mer...

august 2007
ma ti on to fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             


hits