Påske på tinget                                                                       

                    Foto: Venstre                                   Foto: CF Wesenberg

Det ble en rolig mandag i maktens korridorer. Det skulle vært fire av dem tilstede, jeg møtte tre i min vandring i korridorene, og fant alle tre i kantina i Stortingskvartalet. For Stortinget består nemlig av langt mer enn bare den gamle Stortingsbygningen som ble innviet 5. mars 1866.  

Foruten Høyres Jan Petersen og Venstres Odd Einar Dørum som var enig om det meste rundt et cafebord,  Senterpartiets Dagfinn Sundsbø som hadde besøk av en internasjonal delegasjon og Stortingets direktør som snakket blant annet med Sivilombudsmannen, var det merkelig stille.

LIte minnet om at det er 169 folkevalgte, nesten like mange politiske ansatte og rundt 400 i adminstrasjonen på Stortinget, for ikke å glemme alle journalistene i presselosjen. Nei det var merkelig stille i Stortinget på påskeukens første dag. 

Da jeg senere på ettermiddagen møtte en strålende fornøyd Krf-leder Dagfinn Høybråten, som slett ikke hadde noe i mot å kommentere meningsmålingen som viste bestenotering for partiet hans siden juni 2004,  Men også han var klar for ferie, og skal snart sette kursen for påskefjellet.

Andre politikere har rømt landet og skal ferie langt fra Løvebakken, enten de drar til sydens land eller nøyer seg med harryhandel i Sverige på skjærtorsdag.

Nei, det er påske og stille i maktens korridorer. Såpass stille at denne bloggen også går inn i en litt roligere fase. I alle fall før våren setter inn, det er komer fem partilandsmøter på løpende bånd, revidert nasjonalbudsjett i mai, og vips så er sommeren her og valgkampen starter for alvor.

Jeg tror jeg sier god påske! 

Kommentarer:

Postet av: ?
Kom deg til fjells, Løset! Det er påske, og ingenting skjer. Stortinget er intet unntak.
03.apr.2007 @ 21:23

Skriv en ny kommentar:

Husk meg?

Trackback

Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/5199966
Mitt profilbilde

Kjetil Løset

Fra: Oslo

Født: 1972

Kjetil Løset, født 1. januar 1972, har siden 1998 vært politisk reporter i TV 2. Han følger arbeidet i Storting og regjering tett. Han har ansvar for meningsmålinger på TV 2 i samarbeid med TNS Gallup. Løset er sentral i planlegging av valg på TV 2. Han følger i tillegg mange samferdselssaker. Løset er utdannet journalist fra Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet som journalist i radio i fem år.

Mer...

august 2007
ma ti on to fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             


hits